Smješten u najuzvodnijem dijelu destilerije Kuma Shochu,Destilerija Ohishi koristi najčišću vodu. Zbog velike sezonske temperaturne varijacije, shochu se proizvodi s visokokvalitetnom rižom
uzgojenom na vlastitom polju riže.
Ovaj autentični shochu od riže, napravljen u ovome okolišu, dugo odležava u bačvama “Mizunara”, što mu daje jedinstvene arome koja podsjećaju na sandalovinu, drvo agar. Ovaj shochu posjeduje elegantan okus i guste teksture.
“Mizunara”, također poznata kao Japanski hrast, jedinstveno je drvo u Japanu, shochu odležavajući u ovim rijetkim
bačvama ima jedinstven okus s aromom gorke čokolade.
3S, SUPER SHOCHU SPIRITS je premium shochu etiketa s koja radi izbor destilera koji su pravi majstori shochu proizvodnje.
Nasljeđe znanja i filozofije od velikana proizvodnje prije njih, nastavljaju razvijati i usavršavati svoje vještine za izazove
sljedeće generacije. 3S surađuje s Ohishi Distillery u stvaranju ove edicije Mizunara 2009 shochu.