Košarica je prazna.
Košarica Naplata
Nema proizvoda.

Tko smo mi?

Mi smo znalci u poznavanju destilata i desetljeća svojega rada posvetili smo učenju, kušanju i pronalaženju proizvođača malih serija finih destilata. Izabiremo najinteresantnija pića u čiju kategoriju spadaju rumovi, ginovi, viskiji, tonici, ali i sva druga fina pića. Surađujemo s hotelima, barovima, restoranima i ostalim ugostiteljskim objektima u cijeloj Hrvatskoj kojima kreiramo i karte destilata. Osim toga, pružamo usluge konzaltinga, organiziramo edukacije i razne radionice vezane za brendove koje predstavljamo. Naše radionice vode ljudi iz struke koji svoje iskustvo prenose na naše kupce i poslovne klijente.

Kako postati naš veleprodajni kupac/poslovni klijent?

  1. Kako bismo vas otvorili kao našeg veleprodajnog kupca, minimalna narudžba iznosi 6, tj. 12 boca, što su paketi određeni u suradnji s našom kurirskom službom
  2. Svaka transakcija mora biti plaćena sa službenom karticom tvrtke kako bi se mogao ispostaviti pravovaljani R1 račun
  3. Za važeći veleprodajni cjenik (i ponudu), potrebno je poslati nam sve vaše podatke od tvrtke (ime tvrtke, OIB, Adresa sjedišta, ime i prezime kontakta, email kontakta i broj telefona) kako biste mogli ostvariti veleprodajne uvjete. Ako traženi artikl nije u veleprodajnom cjeniku, kontaktirajte nas na email b2b@finestvari.hr.

Kao naš poslovni klijent, ostvarujete određene benefite:

  1. na upit uvijek vam je dostupan važeći veleprodajni cjenik svih naših dostupnih proizvoda
  2. redovito ćemo vas obavještavati o novitetima, radionicama i eventima u našem dućanu kroz Newsletter (za poslovne partnere, a kao privatna osoba na Newsletter se možete prijaviti OVDJE)
  3. dobivanje R1 računa na vašu firmu i slanje proizvoda na adresu u roku od 48 sati od narudžbe, a ako su otoci u pitanju 3 – 7 dana

Postani naš veleprodajni kupac!

    *Napomena - polja označena sa * su obavezna.