Košarica je prazna.
Košarica Naplata
Nema proizvoda.

Načini plaćanja

Platiti možete online karticama (Maestro, MasterCard, Visa, Visa Electron), pouzećem u gotovini dostavljaču prilikom preuzimanja proizvoda ili izravnim bankovnim prijenosom (virmanom).

Dostava

Ukoliko je iznos vaše narudžbe veći od 70 eura (527,42 kn) dostava je besplatna. Za narudžbe ukupne vrijednosti ispod 70 eura (527,42 kn) trošak dostave iznosi 6 eura (45,21 kn). Navedeni iznos je jedinstven za sve adrese unutar Republike Hrvatske.

Sve proizvode koje ste naručili do 12:00 sati u pravilu otpremamo istog dana, a vrijeme dostave je od jednog do tri radna dana.

Robu dostavljamo kurirskom službom ili vlastitim prijevozom izravno na sve adrese unutar Republike Hrvatske. Kako bi se izbjegle situacije u kojima dostavljač ne bude dočekan od ukućana, umoljavamo Vas da obavezno osigurate prisutnost pri uručenju pošiljke ili pri naručivanju ostavite komentar o željenom vremenu dostave.

Osobno preuzimanje

Fine stvari dućan

Kupljenu robu je moguće osobno preuzeti na adresi Cankareva 5 u poslovnici Fine Stvari.

Svi artikli naručeni putem osobnog preuzimanja u vremenu između 10.00 i 19.00 sati (pon.–pet.) bit će raspoloživi za prikup unutar sat vremena od zaprimanja narudžbe.

Subotom je vrijeme preuzimanja između 10 i 13 sati.

Povrat

Kupac prava na povrat robe i reklamacije ostvaruje u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014).

Kupac proizvode pregledava prilikom preuzimanja dostave kada ima pravo uložiti prigovor na vidljive nedostatke dostavljene robe, poglavito na količinu isporučene robe, dok za nedostatke koji se nisu mogli otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je dužan o takvom nedostatku obavijestiti prodavatelja bez odgađanja.

Ukoliko Kupac prilikom prvog korištenja proizvoda ustanovi da je proizvod koji mu je isporučen neispravan, upućuje se da pošalje reklamaciju s navođenjem broja narudžbe ili korisničkog imena te opisa reklamacije na e-mail eprodaja@finestvari.hr.