Košarica je prazna.
Košarica Naplata
Nema proizvoda.

Večernji list: "Bili smo u dućanu Fine stvari. Ako se smatrate hedonistom, ovo mjesto ne smijete propustiti"

Škotski ili tajlandski viski, haićanski rum, šrilankanski gin… Sve to možete pronaći na policama i kušati u Finim stvarima, a njegov vlasnik Zlatko Ivkić i voditelj Hrvoje Šerkinić nedavno su predstavili dio bogate, reći ćemo čak i kolekcionarske ponude.

Putovati se svijetom može avionom, brodom, vlakom pa čak i biciklom. Nekoć je put oko svijeta trajao 80 dana, a sada ga se može obići i za osamdeset minuta. Đir po planeti može se napraviti i bez da ikuda otputujete, glazbom, filmom, književnošću, okusom, mirisom… Ma kako vam drago.

A baš jedno takvo putovanje imali su oni koji su nedavno posjetili novotvoreni dućan Fine stvari u Cankarovoj 5 u blizini Črnomerca. Svima onima koji se smatraju hedonistima, valjalo bi upamtiti ime i adresu jer je to jedino mjesto u Zagrebu gdje se po zaista povoljnim cijenama mogu kušati i kupiti destilirana pića malih, ali pomno probranih proizvođača iz čitava svijeta.

Originalni članak pročitajte (i pregledajte originalnu galeriju) na : https://www.vecernji.hr/zagreb/bili-smo-u-ducanu-fine-stvari-ako-se-smatrate-hedonistom-ovo-mjesto-ne-smijete-propustiti-1627636 – www.vecernji.hr

Foto: Robert Anic/PIXELL (Večernji list)

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli da ga i drugi vide!