Košarica je prazna.
Košarica Naplata
Nema proizvoda.

Najavljujemo prvu ljetnu radionicu - Ljetni aperitivni kokteli

Datum: 15. 06. 2023. 19.00

Od otvorenja dućana svaki mjesec organizirano razne radionice, a vrlo smo sretni da prvi puta možemo najaviti i ljetnu radionicu pod nazivom Ljetni aperitivni kokteli. Radionica će se održati 15. lipnja u 19 sati na adresi Ul. Ivana Cankara 5.

Pred nama je lipanj – prvi ljetni mjesec, a s ljetom dolazi želja za odmorom, dobrim provodom u dobrom društvu na nekoj finoj lokaciji. Prva ljetna radionica je idealna za sve vas koji uživate u ljetu jer – pit ćemo koktele. I ne samo to, naučit ćemo i kako ih napraviti jer ćemo koristiti tehnike koje možete primijeniti kod sebe doma ili na odmoru bez upotrebe shakera ili ostalog barskog pribora – pojednostavnjeno – možete ih napraviti bilo gdje bez pol muke.

Riječ je o klasičnim koktelima, laganim ljetnim aperitivima i varijacijama na zadanu temu koje će vam dati stotine ideja kako
iskoristiti pića koja imate doma i od kojih možete dobiti još puno više. Osim koktela naučit ćemo ponešto o biterima, vermutima, mikserima, rumovima, ginovima a tu je i jedno voćno iznenađene s dalekog istoka sljubljeno s proseccom – sasvim prigodno za kulturu laganih i maštovitih koktela i aperitiva kojim ćete počastiti sebe, a oduševiti svoje bližnje.

Broj mjesta je ograničen – prijavite se čim prije i nipošto ne propustite san ljetne noći ispričan kroz pripremu i priču o četiri (4) vrhunska aperitivna koktela.

Veselimo se vašem dolasku!

Stručni predavač: Jure Andrijašević

Radionica će se održati 15. lipnja (četvrtak) u 19 sati na adresi Ul. Ivana Cankara 5

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli da ga i drugi vide!