Košarica je prazna.
Košarica Naplata
Nema proizvoda.

FINE STVARI Trgovina i učionica za plemenite destilate

To da je Zagreb bogatiji za novu trgovinu možda i nije neka vijest, možda nekom nije ni vab to što se trgovina zove “Fine stvari” kad već finim stvarima mami, ali vijest jest kada direktor tvrtke “Fine stvari” Zlatko Ivkić za službenog otvaranja dućana poruči kako želi da on bude mjesto susreta i edukacije svih poklonika finih pića. Zagreb je praktički dobio trgovinu i učionicu u jednom.

Onako kako je početkom 90-tih dao velik obol u građenju vinske scene učinivši da je danas i onih što dobra vina rade, onih što dobra vina nude i onih što dobra vina piju popriličan broj, Ivkić kani učiniti isto ne bi li li poklonika plemenitih destilata bilo čim više. Jer, kako reče, nisu ova pića luksuz kao nekada i sve je više relativno nove, mlade publike koja želi znati o destilatima čim više, dobiti traženu informaciju što se i kako pije te na koncu odabrati ono što im je po guštu. „Mi smo za njih spremni”, poručuje Ivkić, pri tom najavljujući i prve radionice.

Cijeli članak pročitajte na: https://www.novilist.hr/life/gastro/fine-stvari-trgovina-i-ucionica-za-plemenite-destilate/

Foto: Sanjin Kaštelan

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli da ga i drugi vide!

Provjerite naša događanja