Kako bi stvorili prepoznatljiv okus Longbrancha, McConaughey i Russell proveli su bezbroj sati dijeleći bilješke, a zatim su nakon dvije godine testiranja usavršili postupak koji kombinira dvije odvojene metode filtriranja ugljena kako bi Longbranchu dali gladak i pun završetak. Prvi u procesu filtriranja koristi ugljen izrađen od američkog bijelog hrasta, a drugi koristi ugljen izrađen od drveta Texas Mesquite, dajući burbonu note dimljene slatkoće.
Napravljen od osmogodišnjeg Wild Turkey Bourbona, Wild Turkey Longbranch izniman je burbon sa jarko zlatnom bojom i mirisom koji je uravnotežena mješavina vanilije i začina. Okusi karamele, kruške i natruhe citrusa zaokružuju nepce. Suptilni, zadimljeni završetak je gladak, s notama nježnog bibera i prepečenog hrasta. “Kad smo stvarali Long Turkey Long Wildch, dugo smo razgovarali o tome kako napraviti proizvod koji predstavlja elemente i Teksasa i Kentuckyja”, rekao je majstor destilerije Wild Turkey Eddie Russell. “Naš je cilj bio napraviti burbon viski s mekom slatkoćom koja bi još uvijek bila nepogrešivo Wild Turkey. Rezultat je bio burbon koji oboje istinski uživami i radujemo se dijeljenju s drugima. ”
Recenzije
Još nema recenzija.